Arvesølvet Jubileum – akevitt i ekte sølv!

I dag fyller Arvesølvet 10 år. Og hvilken feiring. I dag lanseres Jubileumsutgaven i ekte sølv på Polet. Og vi skal feire at Arvesølvet er verdens mest prisbelønte akevitt. Ny dobbel gullmedalje fra International Spirits Challenge i England for Arvesølvets elegante smak.

Det er kun de heldigste som får tak i Jubilkeumsutgaven. Det er gullsmed Unni Storm-Johansen i Grimstad som har utført håndarbeidet på jubileumsutgaven. Den er laget i kun 1000 eksemplarer, og alle flaskene er nummerert i ekte sølv. I tillegg har master blender Jon Bertelsen hentet frem innhold fra de aller beste fatene: Sherry, Pineau des Charentes og Cognac. En trippel blend til ære for jubilanten.

-Det er en akevittrevolusjon på gang! Det var vårt ambisiøse prosjekt da vi lanserte Arvesølvet Aquavit høsten 2011, forteller daglig leder i Det Norske Brenneri, Odd J. Nelvik. – Etter 10 år kan vi slå fast at  Arvesølvet har etablert seg som verdens mest prisbelønte akevitt med utallige internasjonale utmerkelser. Ikke minst en dobbel gullmedalje fra verdens største brennevinskonkurranse i San Francisco, forteller Nelvik.

Arvesølvet Jubileum lanseres i bestillingsutvalget på Vinmonopolet onsdag 5. mai.

Vinmonopolnr: 12968201