(Norsk) Gullmedalje i San Francisco!

Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vår gin i verdenstoppen!sf Harahorn Norwegian small batch gin fikk nylig gullmedalje i den prestisjefylte konkurransen San Francisco World Spirits Competition. Det er en gin-bølge verden rundt, og at en norsk gin hevder seg helt i verdenstoppen blir lagt merke til. Over 1850 forskjellige brennevinsprodukter deltok i konkurransen i San Francisco, som er regnet for å være den mest prestisjefylte i sitt slag i hele verden. Årets arrangement var det 16. i rekken.
«Dette er en fantastisk inspirasjon for oss. All grunn til å feire en norsk seier», sier daglig leder ved Brenneriet i Grimstad, Fabian Widmer.
Harahorn Small Batch Gin ble lansert på det norske markedet før jul i fjor. Og dette er en smak av Norge. Med einebær fra Røros, blåbær fra Nordmarka, rabarbra fra Grimstad og blæretang fra Stadt – for å nevne noen av ingrediensene. Gullmedaljen fra San Francisco har allerede ført til at Harahorn snart blir å få kjøpt i USA.
Harahorn GIN er oppkalt etter et fjell i Hemsedal og med inspirasjon fra et fabeldyr ingen ennå har sett i levende live. Nylig vant bartender Amir Sharfei fra Kristiansand norgesmesterskapet med en drink laget av Harahorn gin. Han reiser snart til Tokyo for å delta i Verdensmesterskapet.