(Norsk) Kjernekar XO

Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

kjernekar_1000

Norsk eplebrennevin – lagret på eikefat i over 5 år. Kun produsert 1000 flasker – alle er nummererte. Før den kom i polhyllene i mars-slippet var det allerede solgt 300 flasker – stor interesse.
Kjernekar er fremstilt ved destillasjon av cider, laget utelukkende av epler dyrket på Sørlandet. Lagret på eikefat i minst fem år. Cideren er ikke tilsatt sukker under gjæringen. Alkoholen er dannet fra eplets naturlige innhold av sukker.

Lagring på eikefat over flere år gir et elegant eplebrennevin. Kjernekar XO er tappet på flaske uten tilsats av farge, sukker eller treekstrakt. Et naturlig brennevin.
For å beholde alle de flotte smaksnyansene er Kjernekar ikke kuldefiltrert.