(Norsk) Ny Master Blender ved brenneriet i Grimstad.

Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

IMG_2156Det Norske Brenneri utvider og styrker kompetansen i produksjonen ved brenneriet i Grimstad. Jon Bertelsen, grunnleggeren av konjakken med samme navn, blir ny Master Blender, og skal være med å sikre at produktene våre fortsatt er i toppsjiktet. Jon Bertelsen har lang fartstid i den norske brennevinsbransjen. Ikke bare med konjakk. I snart 20 år har han også jobbet tett med flere skotske whiskyprodusenter og verdens antatt beste produsent av Calvados i Normandie. – Vi er svært glade for å ha fått Bertelsen med på laget, sier gründer og en av eierne av Det Norske Brenneri, Odd J. Nelvik. – Jon er kjent for sin kritiske smak, men samtidig også for sin allsidige kompetanse innenfor godt brennevin, sier Nelvik. Jon Bertelsen fortsetter med sine egne brands, gjennom serien «Jons Utvalgte». Det er også flere samarbeidsprosjekter på gang med Det Norske Brenneri.