(Norsk) Vi utvider fatparken!

Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Fat av topp kvalitet må til når det beste brennevinet skal lagres.
I Det Norske Brenneri har vi det siste året utvidet fatparken betydelig. Våre medarbeidere har vært på reiser rundt omkring i Europa. Jerez i Spania, Bordeaux i Frankrike og Madeira i Portugal, for å nevne noe.
Fra Cognac fikk vi kloa i det som franskmenn kaller Vats. Eikefat fra 2000 til 5000 liter. Sju slike kjemper er nå på plass i Grimstad. Dessuten en søt liten sak – fat fra en av de fem Grand Cru-husene i Sauternes – verdens beste dessertvin…. Og selvsagt sherryfat fra Jerez med amerikansk eik.
– Vi skal levere spennende nyheter også i årene som kommer, sier master blender Jon Bertelsen.

img_2583

13645289_10154190078385853_3833765632944675224_n

img_2582

img_2580