Gin i verdensklasse

I våre norske gin bruker vi urter og bær fra himmel og hav. Einebær fra Finnmark og Hemsedal, blåbær fra Nordmarka utenfor Oslo, rabarbra fra Grimstad og tang fra Skagerrak – blant annet. Tilsammen er det for eksempel over 25 forskjellige urter, blomster og vekster i Harahorn gin. Vi produserer kun 300 liter om gangen, for å ha maksimal kontroll over kvaliteten.

Harahorn fortsetter å høste medaljer i store internasjonale konkurranser.
Da USAs mest kjente bartendere skulle lage en liste over 13 gin du absolutt bør ha i baren din plukket de ut to fra Norge: Harahorn og Harahorn fatlagret fra Det Norske Brenneri. Vår fatlagrede gin vant dobbel gullmedalje i 2019. Det er ikke rart gjengen på Brenneriet i Grimstad er stolte.

I 2019 ble vi også tildelt den høythengende utmerkelsen Gin of the Year i USA, i tillegg til gullmedaljer fra bl.a.
USA Spirits Ratings, Bartender Spirits Awards, London Spirits Competition og San Francisco World Spirits Competition.