Gin i verdensklasse

I våre norske gin bruker vi urter og bær fra himmel og hav. Einebær fra Finnmark og Hemsedal, blåbær fra Nordmarka utenfor Oslo, rabarbra fra Grimstad og tang fra Skagerrak – blant annet. Tilsammen er det for eksempel over 25 forskjellige urter, blomster og vekster i Harahorn gin. Vi produserer kun 300 liter om gangen, for å ha maksimal kontroll over kvaliteten.

Harahorn fortsetter å høste medaljer i store internasjonale konkurranser.
Da USAs mest kjente bartendere skulle lage en liste over 13 gin du absolutt bør ha i baren din plukket de ut to fra Norge: Harahorn og Harahorn fatlagret fra Det Norske Brenneri. Vår fatlagrede gin vant dobbel gullmedalje i 2019. Det er ikke rart gjengen på Brenneriet i Grimstad er stolte.

I 2019 ble vi også tildelt den høythengende utmerkelsen Gin of the Year i USA, i tillegg til gullmedaljer fra bl.a. USA Spirits Ratings, Bartender Spirits Awards, London Spirits Competition og San Francisco World Spirits Competition.

Les mer om Harahorn her: www.harahorngin.com


Lyng Botanical Gin

Lyngen, den vakre og hardføre planten somvokser på fjell og hver høst farger naturen, er vår inspirasjon til denne

norske ginen. 33 urter, krydder og blomster er brukt for å lage den ultimate smak av vill og ren natur. Vi har gått i fjell og skog og samlet lyngblomst, hestehov, hylleblomst, bjørkeblader, rosenrot, kvann – og mange flere. Selvsagt er de friske norske einebærene også med. Perfekt i cocktails og til en GT.

Lyng tok like godt hele potten i årets Bartender Spirits Award, en av USAS mest prestisjefylte konkurranser for
brennevin fra hele verden. Imponerende 99 poeng, og best in show!