Gullmedalje i San Francisco!

Vår gin i verdenstoppen!sf Harahorn Norwegian small batch gin fikk nylig gullmedalje i den prestisjefylte konkurransen San Francisco World Spirits Competition. Det er en gin-bølge verden rundt, og at en norsk gin hevder seg helt i verdenstoppen blir lagt merke til. Over 1850 forskjellige brennevinsprodukter deltok i konkurransen i San Francisco, som er regnet for å være den mest prestisjefylte i sitt slag i hele verden. Årets arrangement var det 16. i rekken.
«Dette er en fantastisk inspirasjon for oss. All grunn til å feire en norsk seier», sier daglig leder ved Brenneriet i Grimstad, Fabian Widmer.
Harahorn Small Batch Gin ble lansert på det norske markedet før jul i fjor. Og dette er en smak av Norge. Med einebær fra Røros, blåbær fra Nordmarka, rabarbra fra Grimstad og blæretang fra Stadt – for å nevne noen av ingrediensene. Gullmedaljen fra San Francisco har allerede ført til at Harahorn snart blir å få kjøpt i USA.
Harahorn GIN er oppkalt etter et fjell i Hemsedal og med inspirasjon fra et fabeldyr ingen ennå har sett i levende live. Nylig vant bartender Amir Sharfei fra Kristiansand norgesmesterskapet med en drink laget av Harahorn gin. Han reiser snart til Tokyo for å delta i Verdensmesterskapet.