Harahorn Gin fra Norge mottar heder i USA.

Gull gir rekordsalg.

Harahorn Small batch Gin fra Grimstad har høstet nok en gullmedalje. Denne gang fra amerikanske Bartender Spirits Awards. Prisdrysset har gitt rekordsalg i USA for den norske ginprodusenten. Årets tredje container fylt med Harahorn ble nylig sendt fra Brenneriet.

Bartender Spirit Awards 2021 har gitt Harahorn Small Batch Gin en av bransjens viktigste annerkjennelse.  Her er dommerne, mixologister, og tester daglig ut ulike produkter for å gi sine besøkende de absolutt beste drinkene. 

Dette er en fantastisk bekreftelse for Harahorn Gin, at vi fortsatt leverer produkter helt i verdensklasse, sier ansvarlig for Harahorn Gin i Det Norske Brenneri, Jarle Nereng. Det er tredje gang Det Norske Brenneri, får denne utmerkelsen, og dette bidrar selvfølgelig til økt salg. I 2019 ble Harahorn kåret til Gin of the Year i USA.

-Vi har hatt en fantastisk vekst det siste året i USA, og vår importør merker nå at Harahorn Gin ikke bare kjøpes av førstegangskjøperen fordi designet på flasken ser bra ut, men at innholdet holder så høy kvalitet, at kundene kommer tilbake og kjøper en flaske til. Det å selge en flaske gin, er ikke så vanskelig. Men det å selge flaske nummer to til den samme kunden – er det som er avgjørende for om produktet treffer markedet eller ikke, sier Nereng avslutningsvis. I dag kan du kjøpe Harahorn Gin i ca. 25 forskjellige stater.