Ny sjef i Det Norske Brenneri

Det blir lederskifte i Det Norske Brenneri i Grimstad. Grunder Odd J. Nelvik overlater Arvesølvet til Rune Repstad, som i to år har vært kommersiell leder i selskapet.

Odd J. Nelvik gir Arvesølvet videre til Rune Repstad

Rune Repstad har mer enn 15 års erfaring fra store internasjonale selskap som Diageo, Moët Hennessy og AB InBev. Gjennom de siste år har han innehatt forskjellige lederroller i disse selskapene.

Det Norske Brenneri er i dag Norges nest største brennevinsprodusent med fokus på håndverksproduksjon. Selskapet har en rekke kjente merkevarer som Arvesølvet Aquavit, Harahorn og Lyng Botanical Gin, Eiktyrne Whisky og ikke minst produksjon av en rekke lokale akevitter. Selskapet eksporterer over 40 prosent av sin produksjon til markeder over hele verden.

«Jeg er veldig stolt og ydmyk over tilliten jeg har fått av styret. Odd Johan har skapt og ledet dette selskapet på imponerende vis siden den første flasken med Arvesølvet ble tappet i 2011. Vi har fantastiske mennesker i organisasjonen og det sammen med våre sterke varemerker gjør meg veldig trygg på at vi skal klare å utvikle oss ytterligere i fremtiden» sier Rune Repstad, som overtar som daglig leder fra 1. juli.

Odd Nelvik fortsetter i selskapet som ansvarlig for akevittporteføljen og som kreativ rådgiver i selskapet. Som eier er han også medlem av styret.

«Gleder meg til å få frigjort litt tid, slik at jeg igjen kan reise rundt å møte alle glade akevittvenner landet rundt» sier Nelvik som røper at det er mange planer og nye produkter på vei ut til landets Polutsalg og til barer- og restauranter. 

For ytterligere kommentarer:

Odd J. Nelvik 41774177 – odd@detnorskebrenneri.no

Rune Repstad 90768723 – rune@detnorskebrenneri.no