Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få med deg alle nyheter fra oss!

Her finner du våre ti siste nyhetsbrev

NORGES MEST EKSKLUSIVE WHISKY

Lørdag 10. juni kan den bli din. Men da må du møte opp på Sørlandet whiskyfestival, som arrangeres denne dagen på Det Norske Brenneri i Grimstad.

Les mer >>

Samlerutgave av Helt Klar

– Denne spesialutgaven av akevitten Arvesølvet Helt Klar er tilegnet skreien, torsken som hver vinter kommer inn fra Barentshavet for å gyte

Les mer >>

Norsk whiskynyhet!

Andre utgave av Eiktyrne single malt whisky fra Det Norske Brenneri slippes på polets bestillingsutvalg fredag 13. januar.
Den har fått navnet Sokin og Eikin, og har vært lagret først på calvados, sherry og ferske amerikanske eikefat. Videre er den sluttlagret på to ferske Sauternesfat fra selveste Ch. Baron de Rothschild.

Les mer >>

OSLO AKEVITTFESTIVAL

Oslo Akevittfestival ble arrangert for første gang i september 2016. Mange spennende smaker for et stort publikum. Og etterpå var det fest på restaurant Stock i Bar-code. Stjernekokk, forfatter og TV-kjendis Eyvind Hellstrøm, Svein Jæger Hansen med sin nye Villmarksakevitt og Odd Nelvik fra Det Norske Brenneri med... Les mer >>

Årets juleakevitt er her!

Utsolgt de siste tre årene.  Nå er Arvesølvet juleakevitt 2016 tilgjengelig på Vinmonopolet. Flere års lagring på fat, først på sherry og deretter på portvinsfat. Det gir juleakevitten en fyldig og kompleks smak. Til ribbe og pinnekjøtt, men også velegnet som en avec servert i et tulipanglass. Her smaker det jul fra første dråpe. Produsert i kun 5999 eksemplarer, alle er nummererte. Testvinner de siste årene. En av våre aller beste akevitter. SAP nr: 1016332 EPD nr: 2710838 Vectura: 132796 Vinmonopolet: 156901 Volum liter: 0,7 Alk %: 40 VP pris:... Les mer >>

EIKTYRNE SMÅFAT

En særdeles eksklusiv norsk whisky fra Det Norske Brenneri. Eiktyrne småfat. Whiskyen har vært lagret på 40-liters cognacfat, nr 1045. Destillert 04.07 2012, og da lagt på American Virgin Oak. Lagret på det lille cognacfatet i litt over tre måneder. Tappet på 51 % vol. Bare de raskeste får smake denne whiskyen!

Les mer >>

Det er ikke størrelsen det kommer an på…

(når innholdet er det samme gode…) Vi er glade for at flere og flere velger Arvesølvet. I sommer har vi økt salget med 30 prosent sammenlignet med året før. Nå kommer vi også i flere størrelser. I Vinmonopolets septemberslipp får du i tillegg til den vanlige 0,7 literen – også en miniatyrutgave på 5 cl. Dessuten en eksklusiv sjeldenhet: Arvesølvet fatlagret i 1,5 liters flaske. Kun 300 flasker er produsert, alle er... Les mer >>

Vi utvider fatparken!

Fat av topp kvalitet må til når det beste brennevinet skal lagres.
I Det Norske Brenneri har vi det siste året utvidet fatparken betydelig. Våre medarbeidere har vært på reiser rundt omkring i Europa. Jerez i Spania, Bordeaux i Frankrike og Madeira i Portugal, for å nevne noe.

Les mer >>

Rødtopp

– mer sommer blir det ikke!

Rødtopp – norsk bringebærbrennevin. Fremstilt ved findestillasjon av et uttrekk av de fineste norske bringebær. Her er det ingen tilsetningsstoffer, aroma eller sukker. Typisk og intens bringebæraroma karakteriserer dette edle og fyldige brennevin. Fra tysktalende land kjent som Himbeergeist. Nytes til desserter, som en ”mavelukker” etter et godt måltid, til cocktails eller bare til kos og hygge.

Les mer >>

Den Flyvende Hollender

Norsk Sjenever

Sjenever regnes som opphavet til gin, og trolig ett av de aller eldste brennevinstypene vi har i Europa. Vår inngangsbillett til denne urginen er hjemmebrenneren Nienke Oostra fra Amsterdam, som er en ettertraktet gjestebrenner hos de aller beste sjeneverbrenneriene i Nederland. Og nå sist hos oss i Grimstad. Maltwhiskyen danner et kompleks bakteppe til innslaget av einebær.

Les mer >>

Arvesølvet kler seg i sommerdrakt!

Arvesølvet kommer i sommer med en spesial-utgave der vi hyller norske arvesølv-perler. Lofoten, Trolltunga og Olden i Nordfjord, Hver utgave er nummerert og kommer kun i 1399 eksemplarer. Innholdet har umiskjennelig Arvesølv-kvalitet. En moderne og tidsriktig norsk fatmodnet akevitt, som stadig vinner nye internasjonale priser. Leveres i eske på 6 flasker som inneholder to flasker av hvert... Les mer >>

Ny Master Blender ved brenneriet i Grimstad.

Det Norske Brenneri utvider og styrker kompetansen i produksjonen ved brenneriet i Grimstad. Jon Bertelsen, grunnleggeren av konjakken med samme navn, blir ny Master Blender, og skal være med å sikre at produktene våre fortsatt er i toppsjiktet.

Les mer >>

Kjernekar XO

Norsk eplebrennevin – lagret på eikefat i over 5 år. Kun produsert 1000 flasker – alle er nummererte. Før den kom i polhyllene i mars-slippet var det allerede solgt 300 flasker – stor interesse.

Les mer >>

Bareksten Fatlagret GIN

Juli-slippet på Vinmonopolet inneholdt en nyhet som er blitt lagt merke til. Seks på terningen for vår nye fatlagrede gin. Den første som er produsert i Norge.

Les mer >>